Feb 15, 2011

Smashbox Fusion Soft Lights in Blushing Pink

I love Smashbox blushes and highlighters. In fact I think they are even better than MAC. I have about ten of them, but one is my favourite. I have nearly finished it and I will have to buy another, because I haven´t found a better blush. I like the fact that you can play with the five different shades. It goes on smooth and looks very natural. It came as a set with a cute pink brush and was a limited edition, but you can still find them on ebay for a really good price.

Smashbox vyrábí úžasné rozjasňovače a tvářenky a já je mám radši než MAC. Celkem jich mám asi deset, ale tahle tvářenka je moje nejoblíbenější. Už jsem ji skoro dopotřebovala, budu si muset koupit novou, protože jsem ještě nenašla lepší. Líbí se mi, jak si člověk z pěti odstínů může namixovat výslednou barvičku. Nanáší se úžasně hladce a vypadá přirozeně. Původně se prodávala jako limitovaná edice ještě s růžovým štetcem, ale pořád se ještě dá sehnat na ebay za skvělou cenu.

Where should I buy my polishes? :(

I am so fed up :( I am a nail polish blogger and a big addict, you all know that. I love to buy nail polish. First I used to go to http://head2toebeauty.com/ then they stopped shipping China Glaze internationally, so I started to shop at http://transdesign.com/ Looks like this will end too. They used to ship using flat rate envelopes and boxes, with which you could still get a good price on the polish. Now that is over. I really don´t know where to go next :( Nail polish in my country is really expensive ( OPI costs 17 dollars) and I don´t print money. Any sponsors?

Jsem pěkně naštvaná :( Bloguju o lacích na nehty a taky jsem jim pěkně propadla, to všichni víte. A moc ráda je nakupuju. Nejdřív jsem chodila na http://head2toebeauty.com/, pak ale přestali posílat China Glaze mimo USA, tak jsem začala nakupovat na http://transdesign.com Tomu už je ale také konec. Výhodné balíčky už nadále nejsou v jejich nabídce a nakupovat laky přes ně se už nevyplatí. Teď už opravdu nevím kde nakupovat. U nás jsou laky předražené a v zahraničí nám to víc a víc komplikují. Nějací sponzoři?

Trend black finger nails

Trend black finger nails-2

Trend black finger nails-1