Sep 23, 2011

Color Club Electro Candy

Every time I use this polish I want to get rid of it, but never do it. I love the color of this neon pink. It has beautiful blue shimmer and I really like that. But you know what irritates me? Polishes that need more than two coats and this baby here needs five! I am so LAZY to do five coats (seven if you count base coat and top coat). But still, the color rocks!

Pokaždé, když se s tímto lakem nalakuju, jsem pevně rozhodnutá, že se ho zbavím. Nakonec to ale neudělám, protože je to úžasná barvička. Neonově růžová s jemnými modrými odlesky. Co mě na něm ale strašně štve je to, jak nekryje. Tenhle lak potřebuje tak pět vrstev (sedm, když počítám podlak a nadlak) a to je něco, co nesnáším. Navíc jsem děsně líná tolik vrstvev dělat. Njn, když barvička je to opravdu nádherná!

China Glaze Peachy Keen (Up & Away Collection 2010)

Peachy Keen is a light peach creme. Again I have two coats. I am really glad I got this one because I didn´t have a truly peach polish. I have to admit that I am not used to colors like this but I find myself liking it a lot. It makes me feel positive and I can´t wait for spring to arrive. For now this is all I have from the Up & Away Collection but don´t worry, the quality of these polishes and the colors impressed me so much that I had to buy a few more! Love China Glaze!

Peachy Keen je světle meruňková krémovka. Jako obvykle, mám dvě vrstvy. Jsem opravdu ráda, že jsem tenhle lak dostala, protože žádný meruňkový jsem do té doby neměla. Musím se přiznat, že na takovéhle barvičky vůbec nejsem zvyklá, přesto se mi ale líbí a umím si představit, že si ji někdy vezmu. Je to hrozně pozitivní barvička. To je vše, co pro vás z kolekce Up & Away mám. Snadné lakování a hezké barvičky téhle kolekce mě ale uchvátily natolik, že jsem si ještě pár odstínů koupila! Miluju China Glaze!


* the product(s) in this post were sent to me by the manufacturer or their PR company.