Jul 9, 2011

500 Followers Giveaway!

It is time for another giveaway! This time I am celebrating 500 followers, I can´t believe it. Thanks to all of you, for your support, help and sweet comments. But I am sure you want to know a bit more about the prizes :) I wanted to give something I love. You all know how much I love purple, don´t you? So I have for you a very special purplish Dior Addict polish (I know you all wanted it so much), I also love turquoise and that is represented by China Glaze Flyin High. My favourite mani product is Burt´s Bees Lemon Butter Cuticle Creme and my favourite perfume is YSL Elle, of which you get a mini version. I love all of these things a lot, hope you will too.

Je čas na další giveaway! Tentokrát slavím 500 sledujících, ani tomu nemůžu uvěřit. Moc všem děkuju za podporu, pomoc a za vaše krásné komentáře. Je mi ale jasný, že vás zajímají ceny :) Chtěla jsem, aby to bylo něco víc osobního a tak jsem vybírala věci, které jsou mi blízké. Jak všichni víte, miluju fialovou. Takový je i Dior Addict lak, tyrkysovou zase reprezentuje China Glaze Flyin High. Moje nejoblíbenější vychytávka na nehty je Burt´s Bees Lemon Butter Cuticle Creme a můj nejmilejší parfém je YSL Elle. Doufám, že si je zamilujete stejně jako já.

new DIOR Addict High Luster Nail Color shade Vibrant Mauve
new CHINA GLAZE Nail Polish shade Flyin´High from their new spring collection
new full size BURT´S BEES Lemon Butter Cuticle Creme
new mini version YSL Elle EDP

Now the rules:

1. In order to participate you must write a comment under this post with a list of your entries, your name and your email. Just one comment per person. Then you have to:
2. This is a thank to my followers, so you must be a follower in order to participate (this counts as 1 entry).
3. For additional entries you can put my blog on your blogroll (1 extra entry) and blog about this giveaway on your blog or tweet on twitter (2 extra entries).
4. This is international, everyone can join.
5. The giveaway ends on the April the 10th.
So remember to leave just one comment per person.


A těď pravidla:

1. Abyste se mohli zúčastnit, musíte napsat komentář pod tenhle příspěvek se seznamem všech způsobů, jakými jste se přihlásili. Dále pak vaším jménem a emailovou adresou. Každý člověk může poslat jen jeden komentář. Dále pak musíte:
2. Tohle je hlavně dík pro všechny, kteří sledují můj blog. Abyste se mohli zúčastnit, musíte můj blog sledovat (musíte být Follower - vlevo nahoře), to se počítá jako jedna přihláška.
3. Pro další přihlášky a zvýšení šance na výhru můžete udělat ještě dvě věci. Zaprvé si mě přidejte do svého seznamu blogů, na svém blogu (další 1 přihláška). Zadruhé o tomhle na svém blogu napište (další 2 přihlášky).
4. Zúčastnit se může kdokoliv, i ze zahraničí.
5. Konec je 10. dubna.