Jan 24, 2011

Eyeko Polishes - Swatches and Review

Eyeko released a new line of polishes and I have three of them for you today. They are all pastels and I love pastels. They improved the bottle shape, I really like it. Each bottle contains 8.5ml of color. The brush is long and I had no problems with it. So let´s have a look at the colors.

Eyeko má šest nových odstínů a tři z nich vám dnes ukážu. Všechno to jsou pastelové barvičky, které se mi líbí. Od minulé kolekce se změnila i lahvička a já myslím, že k lepšímu. Obsah je 8.5ml. Štěteček je docela dlouhý, ale pracovalo se s ním dobře. Tak jdeme omrknout barvičky.


NUDE POLISH
This one was the problem child, it was streaky and even after three coats I have VNL. But if you want the look of nice natural nails, one coat looks nice. It has subtle shimmer. Although it was hard to apply I really like the color, it would make a nice polish for work.

S tímhle jsem měla docela problémy, byl řídký a nerovnoměrně se nanášel. Na fotkách mám tři vrstvy a pořád plně nekryje. Pokud ale chcete vzhled přírodních zdravých nehtů, tak jedna vrstva vypadá moc hezky. Přestože s ním byly takové problémy, tak se mi na mě líbí. Perfektní lak do práce.


VINTAGE POLISH
Three coats and applied much better. I really like the color, but it reminds me a lot of Orly Gumdrop, so I made a little comparison for you.

Tři vrstvy, nanášel se mnohem líp, než ten předchozí. Hodně mi připomíná Orly Gumdrop, tak jsem pro vás udělala malé srovnání.


LILAC POLISH
My favourite of the three. I love this color! A beautiful lilac cream. I don´t have anything like it, although I made a comparison for you with Orly Lollipop and China Glaze Light As Air. Again three coats.

Můj favorit z těchto tří. Tu barvu zbožňuju! Krásná krémová levandulová. Žádný podobný lak nemám, přesto jsem ho srovnala s Orly Lollipop a China Glaze Light As Air. Opět tři vrstvy.


You can get these polishes here. They cost £3.50 each (or you can buy all three of these plus a purple one for £10 here) and the shipping withing the UK and EU is free! That is great. Glad there is a brand that thinks about us, european nail polish addicts.

Laky můžete zakoupit tady. Stojí £3.50/kus (nebo můžete všechny tři plus ještě fialový koupit za £10 tady) a poštovné je v rámci EU zadarmo! Super, konečně nějaká značka taky myslí na nás, evropské lakovací maniaky.

* the product(s) in this post were sent to me by the manufacturer or their PR company.