Jan 8, 2012

Orly Wild Wisteria with CND Raspberry Sparkle

As I promised, today I have for you a little layering experiment I did. The CND effects are made for layering on creme polishes and now that I have these beautiful Orly cremes, I gave them a try. As you can see the effect is really amazing (I used just one coat)! Sadly I had no sun so you can not see the full beauty of this mani.

Jak jsem slíbila, dnes pro vás mám menší pokus s vrstvením. CND effects jsou určené právě na krémové laky. A když už konečně mám krásné krémové laky od Orly, musela jsem to hned vyzkoušet. Jak vidíte, ten efekt je úžasný (a to jsem použila jen jednu vrstvu)! Škoda, že zrovna nesvítilo sluníčko a já vám nemůžu ukázat, jak dokonalé to bylo.

China Glaze Rodeo Fanatic with Konad

I can´t wait any longer, so I tried my new Konad plates. I won them from Mary and wanted to take a picture with everything else, but looks like all is lost :( So today I have for you a mani with plate m37. Simple light blue flowers on a darker base.

Už to déle nevydržím a musím vyzkoušet svoje nové konad destičky. Vyhrála jsem je u Mary a chtěla vyfotit všechny ceny až přijdou dohromady, ale vypadá to, že všechno ostatní se ztratilo :( Takže dneska jsem razítkovala s destičkou m37. Jednoduchý vzor světle modrých kytiček na tmavě modrém podkladu.